Concert Extraordinari Solidari primavera.

Concert Extraordinari Solidari primavera.

Concert Extraordinari Solidari primavera. Montserrat Esteve, presentació
Definició Sentir Música. El mateix equip de persones multidisciplinari que des de fa anys els hi va sorgir la idea d’organitzar projectes altruistes i artístics, que al llarg del temps es van consolidant, continua organitzant concerts a diferents ubicacions. Disposem d’un gran equip humà on hi ha un important esforç que construeix un concert on cada partitura té una gran importància.
Sentir Música no es refereix a escoltar-la sinó a què els músics que l’interpreten tenen sentiments a través d’ella. Els assistents en aquest concert escoltaran partitures que fins ara no s’han interpretat: obres d’orgue, piano i banda simfònica que mai han estat representades anteriorment.
Concert solidari a favor de: SANTA ANNA, SALUT SENSE SOSTRE, FVM FUNDACIÓ VIQUI MOLINS, SENTIMENTS A.R.
21 Març 2024
Dijous
19:00 h
Sala de Concerts
COMPRAR
Preus: De 20 a 60 euros
Organitza: Fundació Sentiments A.R.
Taquilles
C/ Palau de la Música, 4-6,
08003 Barcelona
T. 932 957 207
taquilles@palaumusica.cat
De dilluns a divendres: de 9 a 21 h.
Dissabtes: de 9.30 a 21 h.
Diumenges i festius: de 9.30 a 13 h i 2 hores abans dels concerts (per la venda del dia).

salutsensesostre #sss #santaanna #centredacolliment #ajudasocial #esglesia #church #dificultatseconomiques #sensellarisme #sensellar #sinhogar #sincasa #voluntaritsocial #homelesspeople #sinnada #unhoused #nofood #houseless #wordshavepower #fvm #fundacióviquimolins #bcn #barcelona #hospitaldecampanya

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *