Docencia

Saber més

Jornada d’abordatge social i de salut en persones migrades vulnerables.

Ponència Dra. Carme Roca sobre la nostra experiència

Comissió de Cooperació i Salut Internacional del CAMFiC 19/05/2023

Ponència de la Dra. Carme Roca sobre atenció sanitària a les persones en situació de pobresa extrema 

Grup metges joves COMB 28/03/2023

Ponència de la Dra. Montse Pérez sobre psicodermatologia en persones sense sostre

Reunió anual Grupo Español de Investigación en Dermatología Psiquiátrica (AEDV)

24/02/2023

Aquest grup es reuneix anualment per treballar sobre les afectacions en la qualitat de vida de les patologies dermatològiques.
La visió aportada per la Dra. Montse Pérez ha tingut un gran impacte entre els assistents, que han descobert amb sorpresa i gran interès un nou model assistencial, que els era desconegut, i que és complementari al servei públic de salut i extrapolable a qualsevol àmbit territorial.

Sessió clínica Dra. Carme Roca a la Societat Catalana de Medicina  Familiar i Comunitària.

17/11/2022

La Dra. Carme Roca ha participat a la #VJornadaPellCAMFiC organitzada per la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària parlant sobre l’epidèmia de sarna que afecta especialment les persones sense sostre

Sessió clínica Dra. Llúcia Catot a la Societat Catalana Cirurgia Major Ambulatòria.

25/10/2022

La Dra. Llúcia Catot, cirurgiana de l’Hospital Dos de Maig i del nostre equip, presentarà una sessió clínica de la Societat Catalana de Cirurgia Major Ambulatòria.
La ponència versarà sobre els nostres pacients que precisen cirurgia major.
A poc a poc, aconseguim compartir coneixement sobre les peculiaritats de l’assistència sanitària al col·lectiu sense sostre i generar consciència i solidaritat a tots els nivells. Ens omple de goig poder anar fent passes en aquest sentit.

Jornada sobre sensellarisme.

COMB.06/10/2022

Com s’està prestant l’atenció sanitària a les persones sense llar a Barcelona? Estem donant resposta a les seves necessitats de salut? Aquesta jornada té com a objectius visibilitzar quines mancances tenim, conèixer què s’està fent en altres ciutats d’Europa i contribuir a impulsar noves propostes per a professionals, entitats i administracions que millorin la qualitat de l’assistència i que garanteixin l’accessibilitat d’aquests ciutadans i ciutadanes als serveis de salut.

Avui i demà: fòrum d’idees persones i entitats.

Residència Investigadors 19/05/22

Ex-aequo ha organitzat “Avui i demà: Fòrum d’idees, persones i entitats” centrat en l’abordatge de les substàncies no subscrites, on s’han compartit diferents experiències de treball en aquest àmbit, amb especial èmfasi en projectes adreçats a fer front a situacions de vulnerabilitat. Des de la visió de salut, social i comunitària, s’han abordat temàtiques diverses com l’habitatge, salut mental, recursos sanitaris, perspectiva de gènere, programes de reducció de danys, d’integració comunitària i projectes adreçats a la població jove, entre altres.

La salut quan es viu al carrer.

Cosmocaixa.17/02/2022